Прегледи

Kevin Sorbo

Известен за: Acting

Рожден ден: 1958-09-24

Място на раждане: Mound, Minnesota, USA

Известен също като: Kevin David Sorbo, Кевін Сорбо, Кевин Сорбо, Κέβιν Σόρμπο, Κέβιν Ντέιβιντ Σόρμπο

Kevin Sorbo